Клинозатегателни патронници

Клинозатегателни патронници

Клинозатегателни патронници

Клинозатегателни патронници
 

В случай, че разполагате с високопроизводителни CNC машини като: MAZAK, HAAS, OKUMA, YAMA SEIKI, HURCO, GOODWAY, RAIS, DOOSAN, HARRIS, FIRST, JINN FA, JEEN XI, BARLOAD, SPINNER, HARTFORD и други, които ползват патронници по стандарт KITAGAWA с назъбване на челюстите 1,5 х 60º ние можем да осигурим необходимата Ви екипировка от най-висок клас за тях, на изключителна цена спрямо предлаганото качество,  като в случая същата е обозначена изрично в каталога на BISON с буква K, обозначаваща разликата спрямо патронниците по стандарт DIN с назъбване на челюстите 1/16 х 90º и използвани от  производителите на европейски машини, като DECKEL MAHO, TOS, RAFA MET и др.

Двучелюстни клинозатегателни патронници с хидравлично или пневматично затягане на BISON, тричелюстни клинозатегателни патронници с хидравлично или пневматично затягане на BISON, четиричелюстни клинозатегателни патронници с хидравлично или пневматично затягане на BISON, Клинозатегателни патронници с хидравлично или пневматично затягане с отвори, Клинозатегателни патронници с хидравлично или пневматично затягане без отвор.

Клинозатегателните патронници с хидравлично или пневматично затягане са изработени от висококачествена стомана. Основните преимущества на тези патронници се явява възможността да работят с тежки заготовки, дълготрайност, голямо усилие на затягане, точност и повторяемост. Всички работни повърхности на клинозатегателните патронници с хидравлично или пневматично затягане BISON са закалени до 60 HRC. Тялото и съответните работни части са закалени и шлифовани така, че да осигурят необходимата точност и механични свойства в резултат се получава надежден клинозатегателен патронник с хидравлично или пневматично затягане BISON, който съответства на високите изисквания и осигурява стабилност и устойчивост на параметрите.