Фирма ЛЕНА АГРОМАШИНИ ЕООД позната добре в стрaната и чужбина се занимава с търговия на нови и употребявани конвенционални, цифрово програмни стругови, фрезови и център машини както и лентоотрезни машини, както и комплектация за тях, производство на водещи европейски фирми. Между тях са “Colchester”, “Pilous”, "Pegas-Gonda", “Unique”, “Bison” и т. н. 

Обслужваме цялата гама системи за управление na металорежещи машини производство на фирма “FANUC” Япония.

Произвеждаме комплектоващи възли и детайли на 2,3,4,5 осни CNC машини. При необходимост рециклираме или модернизираме такива за клиенти от страната и чужбина.

В случай, че вече разполагате с цифрово – програмни машини бихте могли да разчитате на нашата помощ в пускане на същите в производство, ремонт при авария или доокомплектоване с машинни стиски, клинозатегателни и цангови патронници, държачи, цанги, центри, VDI и т. н.

Приоритет в дейността на фирмата е гарантирания бърз достъп при конкурентни цени и гарантирано качество на широка гама комплектовани възли за металорежещи машини в производство на Bison Bial - Полша, като универсални клинозатегателни патронници до диаметър 1600мм, планшайби, машинни стиски, въртящи центри, държачи, цанги и т.н. Предлаганите от нас биметални ленти за метал са производство на реномиран полски производител FENES. 

Доставяме резервни части, комплектация и консумативи за машини полско, чешко, словашко, тайванско и българско производство.